~

Hetty, 63 jaar

Met medeweten van de internist (waar ik 2 jaar onder behandeling was en niet kon vinden wat ik mankeerde) ben ik in september 2016 bij Marissa onder behandeling gegaan voor darmtherapie. Ik had bij een lengte van 1.58 meter een gewicht van  rond de 37 kilo,  was krachteloos, had voedselintolerantie, pijnen etc. Om op krachten te komen stelde Marissa een dieet samen en na bloed- en ontlastingsonderzoek adviseerde ze mij voedingssupplementen. Na zeer korte tijd kon ik al weer een klein stukje fietsen en nam mijn gewicht met 1 kg per maand toe. Ik ben toen ook begonnen met de  emotietherapie. Door het vertrouwen dat ik in Marissa heb kan ik me hieraan volledig overgeven en ben daardoor met de hulp van Marissa in staat om emotionele- en/of lichamelijke blokkades op te ruimen en/of te herstellen. Het is voor mij iedere keer weer een hele bijzondere ervaring. Mijn gewicht is op dit moment 49,5 kg, heb weer kracht, kan weer lange fietstochten maken en voel me als herboren. Mijn 1e consult bij Marissa voelde gelijk goed vanwege haar gevoelige integere karakter. Ik ben iedere keer weer onder de indruk van haar toewijding. Ook zie ik haar als een zeer goede coach, want je moet je voeding toch helemaal  aanpassen en je kunt altijd per mail met vragen bij haar terecht. Ten slotte ben ik haar erg dankbaar dat ik in zo’n korte tijd zo opgeknapt ben.
~

Rachel, 32 jaar

Klachten sterk verminderd. Ook fijn voedingsschema gekregen wat ik vol kan houden. Veel kennis.
~

Sabine, 42 jaar

‘Vroeger was er eigenijk nooit iets aan de hand. Ik had wel eens buikpijn, maar niet veel bijzonders. Maar opeens kreeg ik wat vaker ‘last’, wat meer buikpijn, vreemde ontlasting, wat rare huidklachten en ik voelde me eigenlijk ook niet zo gelukkig. De darmklachten bleven aan, dus ik ging naar de huisarts. Eerst hadden we wat aangekeken en heb ik wat medicatie gekregen, maar het werd eigenlijk niet beter. Toch maar wat onderzoek in het ziekenhuis laten doen. Voor mijn gevoel ben ik binnenste buiten gekeerd, maar er is niets gevonden. U heeft ‘Prikkelbare darm syndroom’ zei mijn arts. En tja, daar zult u mee moeten leren leven. Mijn moed zakte diep ‘zou ik hier dan echt mijn hele leven mee rondlopen???’ Het duurde een tijdje voordat ik de keuze had gemaakt om niet te accepteren dat dit mijn toekomst ging zijn. Ik las boeken, sites, deed osteopathie, acupunctuur, massages en verdiepte me in voeding en suppletie. Voordat ik het wist was ik op eigen houtje toch al heel wat geld kwijt en echt langdurige verbetering had ik niet. Via via kreeg ik het telefoonnummer van Darmherstel. Ik kon vrij snel terecht en Marissa nam heel uitgebreid de tijd om naar mijn verhaal te luisteren. Al snel begreep ik dat Marissa niet alleen naar de darm kijkt maar ook naar je hele leefstijl en persoonlijkheid. Wat volgde was een ColonConcept traject, waarbij ik op basis van uitgebreid microbiologisch ontlastingsonderzoek een aantal maanden ‘individueel samengestelde suppletie’ kreeg. Daarnaast coachte Marissa mij op mijn leefstijl en via hypnotherapie losten we de pijnpunten op uit mijn jeugd. Binnen een paar maanden voelde ik me al beter dan ik me eigenlijk ooit heb gevoeld?! Ik droeg toch eigenlijk nog best wat ballast met me mee en had best een stressvol leven. Nu, na 10 maanden kan ik echt zeggen dat ik me een ander mens voel! Wat ben ik blij dat ik weer kan genieten van het leven en pijnvrij ben. De jarenlange zoektocht heb ik eindelijk kunnen afsluiten’ 
~

Hendrik, 36 jaar

Blij met therapie. Goede kennis, goede therapeut. Veel verbetering, kan nog meer als ik mijn leefstijl volgens het advies zou aanpassen. Hier werk ik hard aan.

~

Ferdi, 44 jaar

Eindelijk iemand die alle handvaten in huis heeft.

~

Cleo, 23 jaar

Ik was zelf al een heel eind in mijn zoektocht, maar Darmherstel heeft de puntjes op de ‘i’ kunnen zetten. Erg vriendelijke vrouw.
~